April 4, 2020

March 31, 2020

March 30, 2020

October 19, 2019

July 19, 2019

Please reload

Entradas recientes

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Entradas destacadas

Juguem! 2 idees més!

Seguint les dues publicacions anteriors,... Un altre parell d'idees més amb que us convido a complementar aquesta activitat són:

 

-     Limitar el temps de videojocs. Els videojocs són una mena de jocs en que els ninots virtuals: Deixa els nens amb les mans buides, impossible de manipular-lo, fer tangible la seva existència. El ninot virtual és el domini d’allò visual, al mateix temps que exigeix una manipulació empobrida i reduïda al fet de prémer la tecla o bellugar el jostick amb el polze. El cos del nen completa la tasca digital amb postures, torsions, gestos congelats que compensen o acompanyen la mobilitat de la imatge. (Daniel Calmels, 2012)

 

-     El material com pintura o modelatge, així com construccions de fusta, podent ajudar als infants a representar la seva vivència lliurement. Acollir aquestes formes de representació com a maneres d’expressar la seva experiència i maneres de comprendre la situació.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Síguenos

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Buscar por tags
Please reload

Archivo
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square