March 31, 2020

March 30, 2020

October 19, 2019

July 19, 2019

Please reload

Entradas recientes

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Entradas destacadas

Autocura i Benestar per a mares i pares

February 28, 2020

Benvolguts i benvolgudes! Ens fa il.lusió informar-vos de la creació d'aquest nou espai per a vosaltres, mares i pares, a Nara. La nostra intenció és que disposeu d'aquest moment per a que pugueu gaudir de l'autoescolta, l'autocura i l'acompanyament. La primera trobada la vam oferir al gener i vam poder recollir una positiva experiència personal expressat per les famílies que hi van participar. Si en voleu més informació, contacteu amb nosaltres sense compromís. Gràcies per la vostra confiança! Us facilitem el link del facebook per a que en tingueu més detalls en un vídeo d'1 minut publicat el 28 de febrer,

 

https://www.facebook.com/naracanetdemar/

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Síguenos

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Buscar por tags
Please reload

Archivo
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square