April 4, 2020

March 31, 2020

March 30, 2020

October 19, 2019

July 19, 2019

Please reload

Entradas recientes

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Entradas destacadas

Oberts nous convenis de pràctiques

October 20, 2017

L'experiència de Nara amb l'alumnat de pràctiques d'educació social ja és una realitat. Des del 2012 Nara ha acompanyat a la formació de pràctiques de monitors, monitores i direcció de lleure als diferents casals que ha gestionat. L'any passat Nara va obrir conveni de pràctiques per a alumnes d'educació social amb la Universitat de Barcelona. Enguany, ha obert conveni amb el SOC en coordinació amb la Universitat Pere Tarrés per seguir acollint a més monitors/es i directors/es de lleure. Creiem que aquesta experiència és una oportunitat tant per l'alumnat com per Nara i l'ubiquem com a un aprenentatge compartit. 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Síguenos

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Buscar por tags
Please reload

Archivo
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square