April 4, 2020

March 31, 2020

March 30, 2020

October 19, 2019

July 19, 2019

Please reload

Entradas recientes

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Entradas destacadas

Psicomotricitat

October 2, 2015

 

La nostra sala de psicomotricitat va agafant forma i color perquè el joc i els nens en siguin els protagonistes. Jugar és l'eina dels nens per expressar el seu món emocional, descobrir-se en relació amb els altres i construir la base dels seus aprenentatges. T'imagines un espai perquè el teu fill/a es pugui expressar, pugui comprendre què li passa i alhora aprengui? 
La psicomotricitat permet estimular les bases neurològiques per a un desenvolupament harmònic. A la sala promourem la coordinació general, l'òculo manual i millorarem les habilitats comunicatives i relacionals.

US HI ESPEREM!

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Síguenos

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Buscar por tags
Please reload

Archivo
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square