Què fem?  

Psicologia per a infants, adolescents i teràpia familiar

La psicoteràpia és una bona eina dins de les modalitats de tractament psicològic infantil i juvenil ja que permet utilitzar mitjans del funcionament cognitiu i emocional per a resoldre problemes o superar obstacles que incideixen o afecten en les nostres vides. 

 

L'objectiu principal és trobar un desenvolupament integral i harmònic en el nen/a o adolescent, com a tots els serveis de Nara, a la psicoteràpia es tenen presents la família i l’entorn del nen/a.

Què s’ofereix?

 

Nara ofereix als seus usuaris un espai psicoterapèutic destinat a infants i joves que estan atravessant un procés personal difícil: situacions d’aïllament, trastorns del vincle, processos de dol, TDAH, estats d’alta ansietat, depressió infantil, etc. 

 

La mirada i el treball estan centrats en la relació que l’infant està establint amb el món (família, escola, amics…) i, també, en l’acompanyament del procés de reparació d’aquests vincles cap a una posició més segura i satisfactòria. És per això que s’ofereixen  formats en psicologia individual, però també en format grupal (juntament amb la psicomotricista i psicopedagoga de l'equip de Nara). 

 

Quina és la metodologia?

 

S’empraran eines com el teatre social per a l’adquisició d’habilitats socials, el sandplay per a l’escenificació i la gestió de conflicte interns o la pintura o el joc per a trobar la pròpia expressió creativa. 

 

En definitiva, es busca la creació d’un espai grat que ofereixi l’oportunitat a l'infant de poder pensar sobre un mateix i els altres, un espai on expressar conflictes de manera creativa, un espai on es pugui integrar la pròpia història i trobar la pròpia veu. 

 

 

 

Plaça dels Americanos, s/n   ·   08360 Canet de Mar (Bcn)   ·   nara@nara.cat   ·

Telèfon fixe 93 763 03 08

Àrea infància 638 286 27

Àrea adolescència 644 80 21 97

  © 2011  Nara, Iniciatives socials i serveis educatius

  • Facebook - Grey Circle
  • Google+ - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle