projectes socioeducatius ACTUALS

A finals de curs del 2018 l'escola d'educació especial l'Arboç de Mataró, de la Fundació Mareseme, i Nara vam acordar treballar conjuntament. Nara ofereix tallers de dansa a les diferents aules de l'escola des del curs 2018/2019, a càrrec d'una de les seves educadores especialitzada en aquest camp. L'experiència: tot un recull d'il.lusió i enriquiment.
Des de l'octubre del 2018, Nara gestiona el projecte socioeducatiu de reforç extraescolar del municipi de Vallgorguina. L'espai Trobavall per a grups d'infants i adolescents, des dels 6 als 16 anys; un espai de tardes on s'hi realitza acompanyament socioeducatiu, suport a l'estona dels deures i l'estudi i on s'hi transmeten hàbits saludables per a la vida diària.

memòria de Projectes socioeducatius

Des de l'any 2014 i fins el 2018, Nara va gestionar el projecte municipal per a adolescents d'11 a 16 anys de L'Hivernacle, un espai on créixer de Sant Cebrià de Vallalta; un espai de tardes on s'hi realitzen activitats de lleure educatiu, acompanyament a l'estona dels deures i s'hi transmeten hàbits saludables per a la vida diària, en coordinació amb les famílies.
Podeu trobar-ne més informació clicant el següent enllaç de l'Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta,

Aquest projecte es va dur a terme també amb el suport del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya i de la Diputació de Barcelona.

Plaça dels Americanos, s/n   ·   08360 Canet de Mar (Bcn)   ·   nara@nara.cat   ·

Telèfon fixe 93 763 03 08

Àrea infància 638 286 27

Àrea adolescència 644 80 21 97

  © 2011  Nara, Iniciatives socials i serveis educatius

  • Facebook - Grey Circle
  • Google+ - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle