Equip de suport psicopedagògic

Nara Canet és un centre nascut de l'educació social i dedicat a l'àmbit socioeducatiu, que abarca tots els processos d'atenció, de prevenció, d’avaluació i d’intervenció en psicopedagogia, psicologia, neuropsicologia, psicoteràpia, logopèdia i psicomotricitat.

A Nara oferim un acompanyament en el món personal, escolar i familiar d'una manera totalment personalitzada i amb una mirada holística. 

"Treballem des dels valors de la globalitat i des d'una pràctica integradora"

Cada persona és diferent i única

Cada infant, cada persona, cada dia: una història nova

Amb vocació d'educació social ens basem en atendre les famílies i "no tenir prejudicis". Etiquetar a l'infant, en qualsevol forma, pot afectar a la seva autoestima i al seu procés de canvi i de millora, per això, treballem al vostre costat sense justificacions innecessàries i aportant la maduresa, l'experiència, els recursos i la xarxa de suport necessària per acompanyar-vos en el dia a dia i en el moment en que us trobeu.

Cada persona pot aprendre de maneres diferents

Ajustar la mirada i el pla de treball

En clau d'acollir als diferents infants i adolescents, donem importància a cercar la manera en què l'infant i l'adolescent connecti amb la seva manera d'aprendre. Es tracta d'oferir espais amb diferents formats i acompanyar l'infant en aquells que trobi el seu benestar i motivació; des del joc, la paraula, el moviment, la descoberta pròpia, l'aprenentatge entre iguals,... Sovint, complementàriament aquestes pràctiques s'enriqueixen entre elles.

Donar temps

Recorreguts per provar, per gaudir i per trobar-se bé!

Cadascuna de les propostes de treball que oferim requereixen de planificació per part de l'equip i adaptació per parts dels participants. La nostra intervenció educativa es tracta d'un conjunt de propòsits compartits entre família, el nen o nena i el/la referent, sempre a mida de les necessitats reals de l'infant o adolescent.  

Volem fer i ajustar amb vosaltres, un treball compartit que aporti coherència entre allò que tots volem i el temps que tenim i necessitem. 

Per què fer activitats en grup?

Sessions en grups reduïts

Les activitats grupals són especialment útils i permeten actuar i millorar aspectes individuals, El grup permet multiplicar les relacions, augmentar la motivació, comprendre la situació d'un mateix (no em sento sol) i permet que el professional no sigui un únic referent d'aprenentatge. 

En tots els casos, a les activitats en grup oferim una atenció grupal i una atenció individualitzada atenent als objectius terapèutics. 

Les activitats grupals són a càrrec de dos referents, educadors/es i/o terapeutes per a oferir una atenció de major qualitat. 

Els pilars

La importància del treball família + professionals

A Nara entenem que cadascú té la seva història i evolució i es troba una etapa concreta, per això, nosaltres oferim un servei que s'adapti a la família i no la família a nosaltres,

La família és la base de tot procés educatiu social i terapèutic, així és qui configura amb nosaltres el treball que realitzem amb l'infant. 

El treball entre professionals

Realitzem coordinacions amb altres professionals i centres. Hem de treballar plegats i adequar els tractaments tenint en compte la perspectiva d'altres professionals que hagin atès el cas o que hi estiguin treballant.

La coordinació del propi equip i la coordinació amb altres professionals és molt positiva perquè la línia de treball no careixi de sentit. 

Please reload

Plaça dels Americanos, s/n   ·   08360 Canet de Mar (Bcn)   ·   nara@nara.cat   ·

Telèfon fixe 93 763 03 08

Àrea infància 638 286 27

Àrea adolescència 644 80 21 97

  © 2011  Nara, Iniciatives socials i serveis educatius

  • Facebook - Grey Circle
  • Google+ - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle