Apadrinament Carta de Reis Mags

Cap nena i nen sense joguina

Des de Nara treballem en iniciatives socials així que pensant en idees a les Festes de Nadal al 2013 vam iniciar un petit gran projecte pel dia dels Reis Mags de l'Orient.

Vam contactar amb els Serveis Socials Bàsics de l'Ajuntament de St. Cebrià per a, junt amb ell, oferir Regals a les persones amb més necessitats econòmiques i/o a infants en situació de risc.

Així, com a proposta i en proximitat a la tradició dels Reis Mags els nens i nenes podien escriure cartes les quals les famílies ens feien arribar directament o bé en formar resum del que havien demanat.

L'objectiu principal de la Campanya és que els nens i nenes de fins a 14 anys d'edat rebin, almenys, una de les coses que han demanat a la seva carta i aportar la il·lusió a infants de manera local. 

Per a que els infants rebin els regals gestionem un "apadrinament de cartes", és a dir, busquem persones interessades en col·laborar en la compra dels regals d'aquests nens com a bons ajudants dels Reis Mags de l’Orient:

El nen i nena (o la família) fa una carta amb una joguina i algun regal bàsic (peça de roba, calçat, etc.) i una altra persona (el padrí o padrina) s'ocupa de preparar-ho.

Per tal de mantenir la confidencialitat dels infants que hi participen, als padrins se'ls li donarà un codi de referència i se li indicarà què ha demanat l’infant, quina edat té i si és nen o nena.

Si estàs interessant en col·laborar apadrinant una carta o ajudant-nos en buscar padrins i preparar o repartir els regals de Reis contacta amb nosaltes.

Moltes gràcies per endavant!

 

Cartell publicitat Campanya de Reis 2015

Plaça dels Americanos, s/n   ·   08360 Canet de Mar (Bcn)   ·   nara@nara.cat   ·

Telèfon fixe 93 763 03 08

Àrea infància 638 286 27

Àrea adolescència 644 80 21 97

  © 2011  Nara, Iniciatives socials i serveis educatius

  • Facebook - Grey Circle
  • Google+ - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle